• Log in
  • Contact
  • Volg ons op LinkedIn
evivermeer-grijs

Hoe ik intervisie nog effectiever maakte

Ik heb er lang over getwijfeld maar weet het nu zeker: ik ga deze intervisiegroep vertellen dat ik er mee stop.

Ik vind het jammer want we trekken al een tijd samen op. Het is een fijne groep om mee te werken. Maar de reisafstand en met name de toenemende files maakte het ondoenlijk. Niet alleen zat ik telkens in de stress of ik wel op tijd zou komen, ook zakelijk gezien stond de tijdsinvestering niet meer in verhouding tot de opbrengsten.

Online Intervisie 

Ze begrepen het wel. Hadden het ook wel een beetje zien aankomen.

Er is een alternatief zei ik: namelijk Online Intervisie. Voor heel veel bedrijven is het heel normaal zaken via conference calls en skype te organiseren. Maar in de zorgsector en bij gemeentelijke diensten is men nog wat terughoudend. Ook deze dames reageerde in eerste instantie afhoudend. Voor intervisie was live contact toch belangrijk en hoe moesten ze zich dat dan toch voorstellen? 

Ik werd op tafel gezet

 Drie weken later kreeg ik een mailtje. Ze wilde toch wel graag met mij verder en een keer een online sessie proberen. Dus werden skype contacten uitgewisseld en werd ik op tafel gezet. En wat bleek, het ging prima. Ik denk zelfs dat ze een nog betere versie van me hebben gekregen, namelijk één zonder reisstress in mijn lijf.

Ruimte genoeg

 En steeds meer organisaties hebben ruimtes voor conference calls met grote schermen. Dus ik zou zeggen wat houdt je tegen. Wil je graag intervisie, probeer het eens online. Daarvoor hoef je niet eens meer op dezelfde locatie te zitten. Dus dat scheelt ook nog reistijd.

Bekijk deze video's om te leren hoe je intervisie écht succesvol toepast.
Video 1: Wat is intervisie precies?
Video 2: De fasen van intervisie.

Ik vertel je graag meer over intervisie en hoe je dat succesvol in kunt zetten in jouw organisatie.
Neem je contact met me op? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
       
   

Heeft u interesse?
Neem vrijblijvend contact op!

Ja ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teams@Work!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 
       

Workshops

  • Facilitated workshops

    Bent u op zoek naar een externe workshop-facilitator? Ik heb een schat aan ervaring met het...

  • Project start-ups (PSU)

    Projecten mislukken soms omdat het team bij aanvang te weinig aandacht heeft besteed aan het...

Aanmelden Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de periodieke nieuwsbrief.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer