• Log in
  • Contact
  • Volg ons op LinkedIn
evivermeer-grijs

Perflectie

GOEDE VOORNEMENS

Hoewel we allemaal weten dat goede voornemens niet afhankelijk zijn van de jaarwisseling, kan het een mooi ijkpunt zijn. We nemen ons voor om gezonder te leven, minder te stressen, vaker te genieten of aardiger te zijn tegen de mensen om ons heen.Als trainer en docent gedragsverandering weet ik als geen ander hoe lastig het is om gedrag blijvend te veranderen. Mensen houden nu eenmaal niet van veranderen en al helemaal niet als er geen directe noodzaak voor is.
 

Perflectie helpt terugval voorkomen


Ook de teams die ik begeleid, geven aan dat ze het zo lastig vinden om wat ze samen afgesproken ook daadwerkelijk in de praktijk te veranderen. Gelukkig zijn er steeds meer technologische mogelijkheden om mensen daarbij te ondersteunen en de kans op slagen aanzienlijk te vergroten. Daarom introduceert Teams@Work, samen met Drielink Coaching, Perflectie. Om te voorkomen dat deelnemers terugvallen in hun oude gedrag, kunnen we deelnemers met Perflectie nog beter ondersteunen bij het realiseren van hun leerdoelen.

Hoe werkt het?

Net als bij elk teamtraject zorgen wij er voor dat aan het einde de leerdoelen en acties helder zijn. Met Perflectie kunnen wij het team nu extra ondersteuning bieden. Zo kunnen deelnemers zelf aangeven wat uitdagende momenten zijn en stellen ze hun eigen feedback-team samen.

Gedurende drie maanden worden mensen vlak voor uitdagende momenten herinnerd aan hun voornemen en ontvangen ze tips. De manier waarop dat gebeurt, bepalen deelnemers helemaal zelf. Daarnaast ontvangen ze tussendoor de nodige inspiratie en kunnen ze hun vorderingen monitoren. Op deze manier kunnen opdrachtgevers met een minimale extra investering het maximale voor hun teams bereiken.

Meer weten over Perflectie en wat we kunnen bereiken met jouw team? Neem contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
       
   

Heeft u interesse?
Neem vrijblijvend contact op!

Ja ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teams@Work!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 
       

Workshops

  • Facilitated workshops

    Bent u op zoek naar een externe workshop-facilitator? Ik heb een schat aan ervaring met het...

  • Project start-ups (PSU)

    Projecten mislukken soms omdat het team bij aanvang te weinig aandacht heeft besteed aan het...

Aanmelden Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de periodieke nieuwsbrief.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer