• Log in
  • Contact
  • Volg ons op LinkedIn
evivermeer-grijs

Evi Vermeer

mijn naam is Evi Vermeer

evi-vermeerIk kom oorspronkelijk uit de publieke gezondheidszorg en ben inmiddels bijna 10 jaar freelance trainer en teamcoach. Mijn betrokkenheid bij de welzijn – en zorgsector is altijd gebleven en mijn meeste klanten komen daar ook vandaan. Ik ken het werkterrein dan ook goed evenals de uitdagingen waar professionals voor staan.  Maar ik maak ook uitstapjes naar het bedrijfsleven.

Als trainer ben ik breed inzetbaar. Ik kan bouwen op een enorme dosis kennis en ervaring. Communicatie trainingen, personal branding, beïnvloeden van gedrag, samenwerkingsvaardigheden, regievoering of het begeleiden van intervisie.

Naast trainer ben ik ook teamcoach. Door me te specialiseren als teamcoach heb ik oog voor de cultuur en identiteit van organisaties. De officiële maar ook ongeschreven regels, blinde vlekken en vaste patronen. Hoe kan een organisatie een cultuur creëren waarin mensen elkaar vertrouwen, aanspreken en durven uitdagen. Op een vriendelijke manier, maar niet vrijblijvend, motiveer en help ik teams verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken. Door me te scholen in Deep Demoracy kan ik goed omgaan met weerstand en professionals ondersteunen in het nemen van besluiten. Hoe kunnen ze op een pro-actieve manier omgaan met veranderingen en dat wat beter kan of moet. Juist in de zorg, is mijn ervaring, is dat een hele uitdaging.

Ik ondersteun ze niet alleen bij dat proces maar zorg er ook voor dat er concrete afspraken worden gemaakt en dat er borging is in de dagelijkse praktijk.  

Juist mijn brede inzetbaarheid maakt dat ik als trainer en coach snel kan schakelen en kan aansluiten bij wat er nodig is. Dat wordt door deelnemers zeer gewaardeerd. Daarnaast krijg ik vaak terug dat ze mijn stijl van werken verfrissend, interactief en uitdagend vinden.

Meld je aan en ontvang mijn video-serie

* indicates required
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bekijk Evi's korte heldere uitleg over teamcoaching

       
   

Heeft u interesse?
Neem vrijblijvend contact op!

Ja ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teams@Work!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 
       

Workshops

  • Facilitated workshops

    Bent u op zoek naar een externe workshop-facilitator? Ik heb een schat aan ervaring met het...

  • Project start-ups (PSU)

    Projecten mislukken soms omdat het team bij aanvang te weinig aandacht heeft besteed aan het...

Blog Activiteiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de periodieke nieuwsbrief.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer