• Log in
  • Contact
  • Volg ons op LinkedIn
evivermeer-grijs

Procesbegeleider

Bij een vaste klant wordt een nieuw project gestart. Daarvoor wordt een Project Start-up georganiseerd waarin het projectteam de belangrijkste onderdelen bespreekt en uitwerkt. Als procesbegeleider bewaak ik de agenda, vraag ik door, kap af, confronteer en steun waar nodig. Of zoals een klant onlangs zei” Jij houdt ons bij de les en daagt uit concreet te worden”. Die rol vervul ik niet alleen bij projecten maar ook ander soort bijeenkomsten waarbij een procesbegeleider nodig is om de bijeenkomst zo plezierig en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Project start-ups (PSU)

User-Group-256Projecten mislukken soms omdat het team bij aanvang te weinig aandacht heeft besteed aan het inrichten van de samenwerking binnen het project. Regelmatig gebeurt het dat verschillende belangen de doelen en resultaten van een project anders kleuren. Een PSU helpt het team om bij de start van het project de gedeelde richting aan te scherpen.

Concrete samenwerkingsafspraken maken het mogelijk om het project zo succesvol mogelijk uit te voeren. Als ervaren facilitator en trainer op het gebied van projectmanagement help ik teams daarbij.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Facilitated workshops

Teacher-01-256Bent u op zoek naar een externe workshop-facilitator? Ik heb een schat aan ervaring met het begeleiden van workshops, bijeenkomsten en 'heidagen'. Hierbij kan het gaan om visievorming, kick-off bijeenkomsten, intervisie of het helpen oplossen van bepaalde problemen binnen een team.

Als workshop-facilitator zorg ik er met de opdrachtgever voor dat doelen en uitkomsten van de workshop helder zijn, ontwerp ik het programma en begeleid ik de workshop. Van klanten krijg ik terug dat ik er als geen ander voor kan zorgen dat er een prettige werksfeer is en voldoende interactie, deelnemers niet te veel afdwalen en iedereen zich gehoord voelt.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
       
   

Heeft u interesse?
Neem vrijblijvend contact op!

Ja ik ben geïnteresseerd in de diensten van Teams@Work!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 
       

Workshops

  • Facilitated workshops

    Bent u op zoek naar een externe workshop-facilitator? Ik heb een schat aan ervaring met het...

  • Project start-ups (PSU)

    Projecten mislukken soms omdat het team bij aanvang te weinig aandacht heeft besteed aan het...

Blog Activiteiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de periodieke nieuwsbrief.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer